Isnin, 11 Ogos 2014

[WTS] Dorumu PNS1010 Spareparts Terpakai


Saya ada satu netbook jenama Dorumu model PNS1010 yang telah dileraikan dan dijual sebagai spareparts. Spareparts ini tidak semestinya untuk model PNS1010 sahaja, mungkin juga sesuai dengan beberapa model Dorumu lain atau jenama laptop lain. Kalau anda tidak berapa pasti sesuai atau tidak, anda boleh bagi nama model laptop Dorumu anda atau jenama laptop anda. Jika anda berminat dengan spareparts yang saya jual, anda boleh tinggalkan no hp atau email anda di catat ulasan atau contact me. Saya akan cuba untuk menghubungi anda dengan kadar segera. Proses penghantaran menggunakan poslaju dan juga boleh cash on delivery (COD) Sri Aman, Sarawak. Anda akan diberikan jaminan selama 1 minggu selepas barang diterima.

Senarai Spareparts

  1. Skrin LED 10.1' [SOLD]
  2. Keyboard [SOLD]
  3. Battery 4400mAh 49Wh [SOLD]
  4. Power Adapter [SOLD]
  5. 320gb Hard Disk [SOLD]
  6. Motherboard [WTS]
  7. Cable LVDS/LCD [WTS]
  8. Upper Case Touchpad [WTS]
ATT : Barang masih ada, selagi perkataan [WTS] belum bertukar perkataan [SOLD]

Skrin LED 10.1'
Battery 4400mAh 49Wh
Keyboard
Upper Case Touchpad

37 ulasan:

  1. Hi....may i know how much is the battery is? For the dorumu battery that u want to sell...reply me asap...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila tinggalkan email anda di sini atau isi butiran di contact me. Tq...

      Padam
  2. Saya pun nak tau harga battery. jakewils2014@gmail.com

    BalasPadam
  3. salam...
    harga motherboard berapa?? best DEALER price?? kalau ok, lain kali saya beli lagi...

    syamsoulazrien.miat@gmail.com

    BalasPadam
  4. salam..
    tolong bagi harga SKRIN LAPTOP ni..
    kalau ada jual KABEL SKRIN tu sahaja, berapa harga??

    syamsoulazrien.miat@gmail.com

    BalasPadam
  5. Hard Disk 320gb telah dibeli oleh saudari dari Sri Aman, Sarawak. Terima kasih

    BalasPadam
  6. helo nak tahu harga battery ... emel nimal_genius@yahoo.com ... tk

    BalasPadam
  7. berapa harga untuk keyboard tu? :)

    timvsaedlex@gmail.com

    BalasPadam
  8. Berapa harga untuk skrin. wiss99@yahoo.com

    BalasPadam
  9. pm hrga untuk screen laptop jnis ni. asap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila tinggalkan email anda di sini atau isi butiran di contact me.

      Padam
  10. Raudatulsakina@gmail.com
    tlg email sy segera. tq

    BalasPadam
  11. Power Adapter telah dibeli oleh saudara dari Batu Pahat, Johor. Terima kasih

    BalasPadam
  12. assalam, saya nak tahu harga bateri boleh aqieyla3@gmail.com

    BalasPadam
  13. Skrin LED telah dibeli oleh saudari dari Lundu, Sarawak. Terima kasih

    BalasPadam
  14. salam,bos ad lgi xskrin led dgn kabel??kalau ad sye nk bli..bpe hrga ??

    BalasPadam
  15. Wslm. Masih ada bos. Sila tinggalkan email atau no hp anda di sini atau isi butiran di contact me. Tq

    BalasPadam
  16. Ane nak beli tu battere dorumu. Berape hargenye dan gimane saye nak beli. Saye di kalimantan barat, indonesia

    BalasPadam
  17. Skrin LED telah dibeli oleh saudari dari Kuala Terengganu, Terengganu. Terima kasih

    BalasPadam
  18. Keyboard dan bateri telah dibeli oleh saudara dari Kuala Terengganu, Terengganu. Terima kasih

    BalasPadam
  19. Bos... email sy kalau ada ram 2gb utk notebook nie... aliframizie977@gmail.com.. tq

    BalasPadam
  20. Assalammualaikum.. nak tnya, brapa harga bateri tu.. pm me syahliza99@gmail.com

    BalasPadam
  21. keyboard masih ada lg? firgerrard34@gmail.com

    BalasPadam
  22. Bateri telah dibeli oleh sahabat dari Kota Kinabalu, Sabah. Terima kasih

    BalasPadam
  23. ada jual charger laptop dorumu nie??

    BalasPadam
  24. Nk beli keyboard..
    Email flizz91@yahoo.com

    BalasPadam
  25. Balasan
    1. Charger original Dorumu takde, kalau charger baru dan fit untuk netbook Dorumu saya boleh tolong dapatkan. Bagi sesiapa yang mencari spareparts laptop/pc, sila tinggalkan no hp atau email anda di contact me atau ulasan. Saya akan menghubungi anda dengan kadar segera. TQ

      Padam
  26. Balasan
    1. Keyboard original Dorumu takde, kalau keyboard baru dan fit untuk netbook Dorumu saya boleh tolong dapatkan. Bagi sesiapa yang mencari spareparts laptop/pc, sila tinggalkan no hp atau email anda di contact me atau ulasan. Saya akan menghubungi anda dengan kadar segera. TQ

      Padam
    2. saya mencari batteri laptop dorumu, samshafiq23@yahoo.com

      Padam
  27. salam,ada jual lcd cable untuk laptop dorumu pns1010?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm, cable lvds/lcd ada. Kalau nak tinggalkan email atau no hp anda di ulasan atau contact me. Saya akan menghubungi anda dengan segera. Terima kasih

      Padam
  28. Saya orang indon. Saya ada pakai jenama dorumu Pns 1010. Saya mau beli battri di indon tak da jual, bagai mana pesan di toko ini

    BalasPadam
  29. Hi Saya mau beli battery computer ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau berminat sila tinggalkan no hp atau email di ruangan ulasan atau klik contact me. Saya akan menghubungi anda dengan kadar segera. Tq...

      Padam
  30. upper case touchpad and keyboard

    BalasPadam